PROMOSI BARU! SEMPENA RAMADHAN YANG BAKAL TIBA =)

Assalamualaikumm =) Hai Lovelies.

Untuk Ramadhan yang bakal tiba ni, the M's Shop nak buat satu promosi untuk POWERBANK, SHUTTER, MONOPOD dan FISH EYE! Al-maklumlah, dah nak dekat Ramadhan, maknanya raya pon nak dekat dah kan. Masa tu, selain nak memohon keampunan dari Sang Pencipta dan juga sesama manusia, apa perkara yang paling orang suka buat??

Haaaa apa lagi... mesti semua sibuk nak pose sana sini kalah artis bergambar kan? tak kurang yang nak selfie baju raya, tudung raya, kasut raya, handbag raya dan boipreng pegi beraya! tak gituuu? HIHIHI. sb admin pon selalu cenggitu jugak, pantang jumpa camera terus addicted!

So.. Jom beli these cute gadget for your pleasure! boleh selfie banyak-banyak! boleh amek gambar banyak-banyak guna MONOPOD! dan boleh pakai handphone lama-lama, dari pagi sampai malam tak payah nak charge atau berbelit wayar! pakai je POWERBANK dari kami, with COLOURFUL choices and MURAH!

Bagi yang suka bergayut lak, haaa.. ade solusi baru dah! tak perlu lagi telinga yang berpeluh dek handphone yang melekat manjang kat telinga masa bergayut! boleh guna COCO PHONE! cOMEL, MURAH dan STYLISH! Tak perlu dah nak pegang handphone sampai panas bak hangg. boleh letak tapi dan guna COCO PHONE! Lagi selamat. tak hitam telinga burn. ehehehe =)

2 comments: